- předchozí článek - následující článek - obsah -

Linuxové noviny Leden 1998

Linuxové noviny a jejich šíření

Linuxové noviny vydává Nadace pro podporu free softwaru pro své příznivce a sympatizanty. Vlastníkem autorských práv k tomutu textu jako celku je Pavel Janík ml. (Pavel.Janik@freesoft.cz). Autorská práva k jednotlivým článkům zůstávají jejich autorům.

Tento text může být šířen a tisknut bez omezení. Pokud použijete část některého článku zde uveřejněného v jiných dílech, musíte uvést jméno autora a číslo, ve kterém byl článek uveřejněn.

Linuxové noviny jsou otevřeny každému, kdo by chtěl našim čtenářům sdělit něco zajímavého. Příspěvky (ve formátu čistého textu v kódování ISO 8859-2) posílejte na adresu Pavel.Janik@freesoft.cz. Autor nemá nárok na finanční odměnu a souhlasí s podmínkami uvedenými v tomto odstavci. Vydavatelé si vyhrazují právo rozhodnout, zda Váš příspěvek uveřejní, či nikoli.

Registrované známky použité v tomto textu jsou majetkem jejich vlastníků.

Chtěl bych poděkovat Fakultě informatiky Masarykovy university v Brně, INET, a.s. a Juraji Bednárovi za poskytnutí diskového prostoru pro Linuxové noviny.

Linuxové noviny můžete najít na akademické síti CESNET ftp://ftp.fi.muni.cz/pub/linux/local/noviny, na síti IBM Global Network na adrese ftp://ftp.inet.cz/pub/People/Pavel.Janik/noviny, nebo na serveru časopisu Netáčik ftp://netacik.sk/pub/linux/cz-noviny, který je připojen do slovenského SIXu. *


- předchozí článek - následující článek - obsah -