Dobry den

kralova na copygrafia.com kralova na copygrafia.com
Pátek Květen 2 18:33:02 CEST 2014


Dobrý den,

reklamní plachta je potisknutelná velkoplošná guma, která je na okrajích lemovaná ocelovými očky pro zavěšení.
Věší se především na zábradlí, ploty, budovy, průčelí budov a všude tam, kde se dá umístit reklama, obzvlášť na veřejných prostranstvích, podél chodníků, u silnic a hlavních tahů. Reklamní banner je nejlevnější dostupná velkoplošná reklama.

Jeho rozměr je standartně 1m vysoký (výška plotu, zábradlí) a prakticky délkou neomezený, jestliže má být reklama velká a dobře viditelná i z dálky.

Vytiskneme Vám takový banner podle Vašich představ, zpracujeme Vám zdarma grafický návrh nebo zrealizujeme grafiku podle Vašich představ (při složité grafice si účtujeme poplatek 199 Kč) a samozřejmě Vám do něho nalisujeme ocelová očka pro zavěšení. Banner Vám doručíme kamkoliv po ČR prostřednictvím pošty.

Takový banner si upevníte kamkoliv pomocí „eska“ pásek na Vámi zvolené místo. Naše bannery jsou odolné vůči slunci, vodě, otěru a povětrnostním podmínkám. Záruka proti vyblednutí je až 36. Měsíců. Jsou potisknuty ekologicky takže jsou vhodné i do interiéru kde se můžou zavěsit na stěny a pod., tiskneme je moderní technologií a sytými barvami ve fotografické kvalitě. 

V případě zájmu vyplňte prosím objednávkový formulář na stránce:

http://banery.copygraf.cz/

s pozdravem

Hanka Králová
prodejce

Tč: 42O 6O6 299 166

-----
Tato nabídka Vám byla zaslána na základě Vašeho přihlášení se k odběru novinek na copygraff.com

Pokud si již nepřejete dostávat novinky nebo tento email jste nepřihlásili k odběru Vy, můžete se odhlásit zkopírováním a vložením následujícího odkazu do Vašeho prohlížeče: http://www.copygraff.com/?a=optout&code=__gej5Ce15WasB0cy9GdpRWZ


Další informace o konferenci Editors