Dulezita informace z Centralniho registru dluzniku CR

klient na cerd.cz klient na cerd.cz
Pondělí Listopad 26 20:38:06 CET 2007


Vážený uživateli,

Centrální registr dlužníků České republiky zahájil provoz nového bankovního a  nebankovního evidenčního systému nesplacených závazků.

Starý systému CERD v1 byl ukončen a s ním i informační systém komunikující formou e-mailové korespondence.

V této věci Vás žádáme o bezplatnou registraci v nové verzi Centrálního registru dlužníků ČR, která Vám přinese komfortní poskytování informací s využitím moderních technologií, šifrovaného spojení a pouze tehdy, pokud si to sami budete přát.

Bezplatnou registrace do Centrálního registru dlužníků České republiky naleznete na stránce 
http://www.registerofdebtors.com/registrace.htm

Poznámka: V případě, že nedojde k registraci, bude Vaše e-mailová adresa automaticky  vymazána z kontaktní databáze CERD. Není třeba Váš email odhlašovat. Od 1.12. 2007 budou informace zasílány pouze skrze administrativní rozhraní, a to prostřednictvím řádné bezplatné autorizace. Po registraci si rovněž budete moci vybrat, které informace chcete zasílat (pokud nějaké). 

Předem děkujeme za spolupráci.

Jiří Jehlička
ředitel registru
www.cerd.cz

----
Doplňující informace:
1. Nejedná se o obchodní sdělení formou nevyžádané pošty
2. Váš e-mail byl registrován buď do novinek či jiných ekonomických a politických podsystémů provozovaných bývalým správcem CERD, a to v rámci souhlasu z období let 2000 – 2006.
3. E-mail neznamená, že systém eviduje k Vaší osobě jakýkoliv dluh či závazek a rovněž neznamená povinnost se opět registrovat! Dluhy a další informace nejsou sdělovány prostřednictvím e-mailu!
4. E-mail by zaslán na základě zpřísnění podmínek CERD tak, aby nemohlo dojít ke zneužití Vaší e-mail adresy v podobě vkladu třetí osobou.

Ve slangu lze tuto informaci vyložit jako: "Pokud se nezaregistrujete, nikdy již od tohoto systému neobdržíte žádnou zprávu. Pokud se zaregistrujete v novém systému, pak si můžete vybrat, zda chcete informační e-maily dostávat a rovněž si zvolíte, jaké.




Další informace o konferenci Linux