eLearning - Česká písma bez problémů

eLearning DTP STUDIO elearning na dtpstudio.cz
Čtvrtek Únor 14 21:54:03 CET 2008


V Praze 14.2.2008 (e-mail je zasílán v kódování WIN CP1250)


Vážený uživateli,

Také se zlobíte s písmy, která mají být česky, ale v konkrétním programu Vám nefungují. Chtěli byste se vyznat více v třídění a výběru písem? Schází Vám při práci kvalitní typografické pravítko či vzorník písem? Pokud jste si alespoň na jednu otázku odpověděli ANO, pak jsme na správné adrese. DTP STUDIO s.r.o. totiž vychází všem uživatelům, kteří používají počítače při tvorbě dokumentů, vstříc a připravilo eLearningový kurz "Česká písma bez problémů".

FORMA KURZU

Celý kurz je organizován dálkově, nemusíte nikam jezdit a chodit, neztrácíte svůj čas a informace přijdou za Vámi. Navíc dostanete listovní zásilkou CD-ROM s 498 řezy českých písem (!!!) a kvalitní typografické pravítko. Naučíte se orientovat se v typografii písma a budete umět vybrat pro konkrétní případ správné písmo. Ovládnete problematiku formátů, kódování a instalace a naučíte se pomocí hlavičky písmo správně identifikovat. Poznáte možnosti typografických vzorníků a pravítek a naučíte se s nimi pracovat!

OBSAH KURZU

Výuková část kurzu obsahuje 3 lekce. Každá z nich je doplněna worshopem, kde si na praktickém příkladu upevníte získané znalosti. 

1. lekce Typografie

Výuková část  - historie, klasifikace a parametry písma…
Workshop - výběr písma

2. lekce Písma v počítači

Výuková část - formáty, kódování, instalace…
Workshop - identifikace písma dle hlavičky

3. lekce Vzorníky písem a typografická pravítka

Výuková část - jaké parametry a proč, přehledové a typografické vzorníky písem…
Workshop - bezproblémové zpracování PDF souborů, oboustranný tisk snadně a jednoduše.

Jednotlivé lekce budou zasílány e-mailem v týdenních intervalech ve formě PDF skript (samostatně výuková část a workshop). Každý účastník kurzu obdrží doporučenou zásilkou bonusové CD-ROM s 498 řezy českých písem (!!!) a typografické pravítko na filmu Kodak. Na rozdíl od produktu TypoPACK není součástí kurzu sada pro tisk vzorníků písem.

DOWNLOAD

Nemusíte kupovat zajíce v pytli. Stáhněte si jednu z částí elearningového kurzu - jedná se o první část skript workshopu 1. lekce kurzu - Správný výběr písma. Stáhněte si PDF nebo ZIP soubor na http://www.dtpstudio.cz/elearning/cpbp/info.htm , vytiskněte a prostudujte. Objednejte si do 25. 2. 2008 celý kurz včetně typografického pravítka a bonusového CD-ROM s 498 řezy písem. Stojí to za to!.

CENA A OBJEDNÁVKA KURZU

Cena kurzu je 1.280.- Kč. Kursovné je možné hradit z prostředků určených pro výuku a školení. Daňový doklad samozřejmostí. Přihláška (objednávka) kurzu na http://obchod.dtpstudio.cz/obj_form.asp?kategorie=18 . Zahájení kurzu 25. 2. 2008.

Jako variantu ke kurzu nabízíme produkt TypoPACK. Ten má obdobné zaměření, avšak je distribuován na 2 CD-ROM. Jeho součástí je i typografické pravítko a sada pro tisk vzorníků písem. Cena tohoto produktu je 1.680 Kč. Více http://www.dtpstudio.cz/obchod/exe/typopack.asp Objednávka http://obchod.dtpstudio.cz/obj_form.asp?kategorie=5 

REGISTRACE A ODREGISTRACE

Tento e-mail jste obdrželi jako nabídku služeb na základě Vašeho souhlasu na serverech DTP STUDIA s.r.o. Pokud si přejete, že nechcete už nadále dostávat informace - pošlete prosím Reply/odpověd a napište do předmětu odpovědi text "NEZASILAT". 

S pozdravem 

Realizační team 
ESHOP, INFORMSERVIS a LOGOBANKA.CZ

-----------------------------------------
Tel.: 244 466 666, 777 788 345, fax: 244 466 665
Email: elearning na dtpstudio.cz internet: www.dtpstudio.cz
Adresa: 14700 Praha, U Dubu 92, Czech Republic





Další informace o konferenci Linux