VAE PLATBA BUDE PROVEDENA PROSTŘEDNICTVÍM ATM CARD

Operational Service lisaabreckman na consultant.com
Pondělí Březen 18 06:13:17 CET 2013


ORGANIZACE SPOJENÝCH NÁRODŮ

PALAIS DES NATIONS, 1211 GENEVA 10,

Švýcarsko.

Milý Email vlastníka/fondu příjemce,

NEODVOLATELNÉHO PLATEBNÍHO PŘÍKAZU PROSTŘEDNICTVÍM ATM CARD

Jsme skutečně byly registrovány nově jmenovaný generální tajemník spojených národů, a řídící orgán UNITED NATIONS měnové jednotky, zkoumat zbytečného odkladu platby, doporučení a schválení ve váš prospěch. V průběhu našeho šetření jsme zjistili, s hrůzou, že vaše platba byla zpožděna zbytečně banky zkorumpovaných úředníků, kteří jsou Pokus odvrátit své prostředky do své soukromé účty.

Aby se zabránilo to, bezpečnost pro vaše prostředky byla organizována v podobě své osobní identifikační číslo (PIN) ATM karty a to vám umožní pouze mít přímou kontrolu nad vaše finanční prostředky v ATM CARD. Budeme sledovat tuto platbu sami vyhnout beznadějné situaci vytvořili zástupci banky.

Neodvolatelné platební záruka byla vydána skupiny Světové banky a mezinárodní měnový fond (MMF) na vaší platby. Jsme však rádi, že vás informovat, že založené na našich doporučení/instrukce; vaše úplné dědičnost fondy byly připsány ve váš prospěch prostřednictvím ATM VISA kartu.

Jste tedy radu kontaktovat:

Jméno: Paní Lisa Breckman.

Ředitel oddělení plateb ATM

(Organizace spojených národů)

E-mail: hsbc-helpline na accountant.com

TEL: NÁZOR-73-972-6059

FAX: NÁZOR 86-611-0256

Získáte ji teď doručení platební karty. Jak navázat kontakt s ní ATM kartou bude vydat vám ihned, které můžete použít k vybrat peníze do bankomatu žádné banky ve vaší zemi, ale maximum je 2 500 USD za den. Takže pokud chcete dostávat své prostředky prostřednictvím znamená radíme vám (paní Lisa Breckman) kontaktovat následující informace, jak je uvedeno níže:

1. Jméno a přijmení:

2. Adresa, kam chcete kurýrní společnost poslat kartu ATM

Chcete-li nebo (P.O Box)

3. Váš věk:

4. Povolání:

5. Telefonní čísla:

6. Země:

Poznámka: Doporučujeme vybavit paní Lisa Breckman s správné a platné informace. Také informován, že částka, která má být vyplacena na vás je 1.500 liber, 000.00GBP. Můžeme očekávat, že vaše okamžité reakce na tento email nám umožní sledovat tuto platbu účinně tím kontakt s paní Lisa Breckman podle pokynů, aby se zabránilo dalšímu zpoždění.

Blahopřejeme.

PAN KASSYM-MARTIN TOKAYEV

GENERÁLNÍ ŘEDITEL

ORGANIZACE SPOJENÝCH NÁRODŮ







Daląí informace o konferenci Linux