financní dárek pro vás

admin na s226763.cloud.flynet.pro admin na s226763.cloud.flynet.pro
Středa Září 2 00:27:46 CEST 2020


Gratulujeme;
Gratulujeme, vaše e-mailová adresa byla náhodne vybrána vyhledávacem s názvem Google. být jedním ze štastných dobrodincu Frances & Patrick Connelly; Hotovostní dárek. Já a moje žena pan & Paní. Connolly, jsme štastnými výherci Grand Prix 1. ledna 2019 v britské loterii Jack Pot. Cástka [114 969 775,00 GBP]. V rámci sdílení naší radosti s ostatními bychom chteli dát financní dar pouze 5 rodinám v celé Evrope. Využíváme této príležitosti a prispíváme k životu lidí. máte štestí, že jste si vybrali tretí osobu. Dve další rodiny již dostaly své dávky. což predstavuje [2 800 000,00] EUR jako dárek. mužete videt, jak se naše výhry dostávají do obchodu s fotografiemi a videy na YouTube. prostrednictvím odkazu níže.
https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/euromillions-biggest-uk-winner-jackpots-1919342
kontaktujte nás prostrednictvím našeho soukromého e-mailu a zeptejte se na svuj prínos. poskytnutí vašich osobních údaju.
Vaše celé jméno:
aktuální adresa bydlište:
Prukaz totožnosti:
a vaše soukromé mobilní císlo:
z tohoto duvodu jsme overeni a chráneni. náš úcetní pro další platby od nás.
email: francespcwins na aol.com
budeme potrebovat nekteré vaše osobní údaje. budou zpracovány pred darováním, které budou pripsány na váš bankovní úcet do 24 hodin od zpracování. Po obdržení tohoto daru pomozte vybudovat dum s pecovatelskou službou, detský zábavní park a další verejné verejné parky. Jen rozdávejte verejne, málo ve svuj prospech.
Gratulujeme.
Pan a paní Connolly.

-- 
This email has been checked for viruses by AVG.
https://www.avg.com



Další informace o konferenci Linux