- předchozí článek - následující článek - obsah - úvodní stránka -

Linuxové noviny Květen 1998

Co se stane, když

Pavel Janík ml., 2. května 1998

Měsíc uplynul jako voda a máme tu další soutěž v Linuxových novinách. Ta minulá byla poněkud techničtěji zaměřena, a proto bude nová soutěž lehčího charakteru, aby se mohli zúčastnit všichni. Opět se bude hrát o knihu věnovanou nakladatelstvím Neokortex, spol. s r. o. http://www.neo.cz. Tentokráte o knihu Apache a PHP/FI 2.0, jejíž recenzi jste si mohli přečíst v minulém čísle Linuxových novin.

A nyní k vlastní soutěži. Před chvílí jsem si četl zajímavou literární úvahu na téma "Co se stane, když", která skončila tím, že si vlastně tuto otázku nemáme pokládat... Tato úvaha mne inspirovala k tomu, abych si položil následující otázku: "Co se stane, když společnost Microsoft uvolní zdrojové kódy operačního systému Windows?". A protože jsem nenalezl uspokojivou odpověď, tak tutéž otázku pokládám vám, čtenářům Linuxových novin. Vaše odpovědi očekávám jako vždy na adrese noviny@linux.cz se subjectem "LN: Soutez" (bez uvozovek). Uzávěrka soutěže je opět v den uzávěrky dalšího čísla Linuxových novin, tedy 9. června tohoto roku, a výsledky budou oznámeny v červnovém čísle Linuxových novin.

Nejvtipnější odpovědi budou zveřejněny v rubrice "Zasmáli jsme se" a ta opravdu jedinečná bude oceněna zmíněnou knihou. *


- předchozí článek - následující článek - obsah - úvodní stránka -