Zdravim Vas

mikolasik na varia-flex.com mikolasik na varia-flex.com
Úterý Květen 13 02:33:04 CEST 2014


Zdravím Vás,

Zabezpečení kamerovým systémem je v dnešní době více než potřebné. Denně se setkáváme s kriminalitou páchanou na různém soukromém, nebo firemním majetku. Pro vypátrání pachatele není nic lepšího než disponovat záznamem o páchání jeho trestné činnosti. Profesionální, ale cenově přístupné kamerové systémy od naší společnosti Vám nabídnou jistotu, že máte pod kontrolou svůj byt, dům, nebo své zaměstnance kdekoli na světě .

AKCE - komplet 4 - kamerový systém , kabely, online rekordér jen 9600 Kč

AKCE - komplet 8 - kamerový systém , kabely, online rekordér jen 18150 Kč

V rámci naší akce Vám nabízíme 4 nebo 8 x plnobarevné kamery s nočním viděním, kabely o délce 18m a online rekordér, díky kterému si můžete kontinuálně nahrát záznam vždy posledních 7 až 28 dní na HDD (dle velikosti, není součástí balení), nebo se víte podívat do Vaší firmy přes libovolný počítač připojený k internetu nebo Váš mobil (Android či iPhone) .

Podrobné informace a objednávku najdete na stránce :

http://variaflex.cz/kamerove-systemy

Kamerové sety máme skladem a odesíláme je do 24 hodin od přijetí objednávky . V případě jakýchkoliv dotazů Vám náš tým rád pomůže .

s pozdravem

Kamil Mikolášek

606299166

VARIA - FLEX, s.r.o.

-----
Tato nabídka Vám byla zaslána na základě Vašeho přihlášení se k odběru novinek na varia-flex.com

Pokud si již nepřejete dostávat novinky nebo tento email jste nepřihlásili k odběru Vy, můžete se odhlásit zkopírováním a vložením následujícího odkazu do Vašeho prohlížeče: http://www.varia-flex.com/?a=optout&code=__gej5SauVXbAhXdulGb


Další informace o konferenci Linux